Se poate doar specula de ce bărbații au devenit sexul mai greu.

Printre adulții în vârstă, un procent similar de bărbați și femei sunt supraponderali, dar substanțial mai multe femei în vârstă sunt obeze în comparație cu bărbații în vârstă.

Se poate doar specula de ce bărbații au devenit sexul mai greu. Oricare ar fi motivele, dacă bărbații ar fi capabili să depășească barierele și să se angajeze pentru o alimentație mai sănătoasă și mai multă activitate fizică, majoritatea bărbaților ar descoperi că, din cauza diferențelor de gen în stocarea grăsimilor și metabolismul grăsimilor, le este de fapt mai ușor, în comparație cu femeile, a pierde in greutate!

În general, creșterea gradului de conștientizare a valorii nutriționale a alimentelor, inclusiv caloriile, compoziția de macronutrienți și conținutul de vitamine și minerale, va permite atât bărbaților, cât și femeilor să facă alegeri nutriționale mai inteligente și să se apropie cu câțiva pași de obiectivele lor de sănătate, fitness și management al greutății.

Referințe

Aportul dietetic de referință pentru energie, carbohidrați, fibre, grăsimi, acizi grași, colesterol, proteine ​​și aminoacizi. Washington, DC: Institutul de Medicină, Food and Nutrition Board;2005.Flegal KM, Carroll MD, Kit BK, Ogden CL. Prevalența obezității și tendințele în distribuția indicelui de masă corporală printre adulții din SUA, 1999-2010. Jama. 20 ianuarie 2012.

Având în vedere că sesiunile de antrenament frecvente și obositoare sunt o parte normală a taberei de pregătire a Marinei, nu este de mirare că armata explorează modalități de a-și menține candidații alimentați corespunzător.

Un nou program pilot la depozitele de antrenament pentru recruți ale Corps din San Diego și Parris Island, S.C., și Școala de candidați pentru ofițeri din Quantico, Virginia, testează eficacitatea a două batoane nutritive particulare, oferindu-le recruților după antrenamente.

Potrivit unui articol din Marine Corps Times publicat sâmbătă, recruților de sex masculin și candidaților ofițeri li se oferă bare cu marca Cliff, iar femeilor li se oferă batoane cu marca Luna în 30-45 de minute de la antrenament.

Studiul este în desfășurare cel puțin din aprilie, fără rezultate anunțate încă. Scopul este de a testa cât de bine dozele mari de proteine ​​și alți nutrienți îi ajută pe sportivi să se recupereze și să se vindece după antrenamente intense.

Potrivit dieteticianului înregistrat Julie Burks, un stil de viață certificat ACE Antrenor de management al greutății, „Este destul de bine stabilit că consumul de proteine ​​împreună cu carbohidrați în decurs de 30 de minute după un exercițiu intens îmbunătățește recuperarea musculară. Batoanele Clif și Luna sunt o modalitate portabilă și convenabilă de a furniza proteine ​​și carbohidrați într-un mod sănătos și gustos.”

Care este gustarea ta preferată după antrenament?

Exercițiile fizice au capacitatea de a afecta mai mult decât sănătatea fizică. Dar, în calitate de instructori de fitness de grup, adesea ne proiectăm clasele doar având în vedere acest aspect. Trecând cu vederea sănătatea socială, mentală și emoțională a participanților, ne limităm capacitatea de a influența bunăstarea totală a participanților noștri. Sănătatea este holistică, iar o concentrare excesivă asupra fizicului poate reduce sau perturba alte domenii.

Pentru a avea un impact mai profund asupra vieții participanților dvs., includeți strategii care vizează toate cele 4 dimensiuni ale sănătății.

Sănătate socială

Exercițiile fizice oferă o oportunitate excelentă de sprijin social și nu există un loc mai bun decât setarea de fitness de grup. Pentru a maximiza bunăstarea socială, includeți strategii care încurajează interacțiunea participanților. Clasa poate fi concepută în jurul jocurilor, competiției sau muncii partenerilor, permițând indivizilor să se provoace reciproc și să lucreze împreună. Pentru a aprofunda conexiunile sociale, permiteți interacțiunea în afara orei, prin plimbări în grup la prânz sau prin petreceri sănătoase și ore fericite. Puteți chiar să stabiliți oportunități virtuale pentru construirea comunității prin intermediul rețelelor sociale, oferind participanților un cadru de încurajare și sprijinire reciprocă. Fiecare dintre aceste strategii poate alimenta sănătatea socială a membrilor individuali, creând în același timp un sentiment de comunitate în clasa dvs. în ansamblu.

Sănătate mentală

Este bine cunoscut faptul că exercițiile fizice au un impact pozitiv asupra sănătății creierului și funcțiilor cognitive. Consolidați acest beneficiu prin proiectarea antrenamentelor care stimulează mental. Clasele pot fi construite în jurul unor seturi de piramide sau scări, în care cei care fac sport trebuie să adauge, să scadă sau chiar să înmulțească numărul de repetări pe care le efectuează pe măsură ce merg. Provocați participanții prin asocierea mișcărilor cu diferite culori sau semnale sonore. De exemplu, puteți împerechea diferite exerciții cu prostaline capsule pret pancarte colorate în jurul camerei, astfel încât, atunci când participanții văd culoarea roșie, trebuie să efectueze o ghemuire și când văd culoarea albastră, o împingere este în ordine. Bipurile, vârâitele sau fluierele din lista dvs. de redare pot fi folosite aproape la fel, astfel încât, atunci când se declanșează un semnal sonor, participanții trebuie să se oprească și să efectueze un exercițiu corespunzător. Pentru a provoca memoria, cereți participanților să finalizeze o sarcină cât mai repede posibil. Apoi, cereți-i să-și amintească timpul pe care îl au și încercați să-l bată mai târziu sau la următoarea clasă. Prin includerea componentelor care stimulează cognitiv, este posibil să descoperiți că participanții părăsesc cursul plângându-se de epuizare mentală mai degrabă decât fizică!

Sănătate emoțională

Adesea ne gândim la sănătatea emoțională în formate minte/corp, cum ar fi yoga, dar rareori o luăm în considerare în alte clase de grup. Deși nu este un obiectiv comun, există o oportunitate extraordinară de a avea un impact asupra sănătății emoționale în toate formatele de fitness. Încălzirile și relaxarea sunt oportunități excelente de a include „indicații emoționale”. În timpul încălzirii, sugerați participanților să conecteze antrenamentul la ceva mai profund; acesta poate fi un scop pentru care lucrează sau o persoană dragă pe care doresc să o onoreze. Conectarea mișcării fizice cu semnificația și valoarea personală poate crea o experiență de exercițiu mai plină de satisfacții și poate alimenta aderența pe termen lung. În timpul răcirii, încurajați recunoștința. Cereți participanților să recunoască munca lor grea și ca fiecare persoană să-și mulțumească propriului corp pentru tot ceea ce a realizat. Fă-ți timp pentru a intra în legătură cu participanții după curs, lăudând realizările legate de formă sau funcție care pot genera sentimente pozitive.

Sănătate fizică

Sănătatea fizică înseamnă mai mult decât crearea unui antrenament provocator, dar acesta este adesea obiectivul nostru principal atunci când structurăm orele. Odată cu creșterea antrenamentului pe intervale de mare intensitate și a altor formate populare de intensitate ridicată, este ușor să presupunem că cu cât antrenamentul este mai greu, cu atât mai bine. Cu toate acestea, această idee nu ia în considerare obiectivele de exercițiu sau nivelul individual de fitness. Antrenamentele de mare intensitate pot fi benefice, dar există și alți factori importanți de luat în considerare atunci când planificați o clasă. Pentru a îmbunătăți cu adevărat sănătatea fizică a participanților, căutați echilibrul. Includeți perioade de intensitate mare și scăzută? Oferiți o cantitate egală de exerciții de împingere și tragere? Dar lucrul cu partea superioară și inferioară a corpului? Alte considerații includ utilizarea exercițiilor cu un singur și dublu picior, care vizează lanțurile anterioare și posterioare și asigură odihnă și recuperare adecvată pe tot parcursul clasei. Este ușor să oferiți antrenamente care să împingă inima, care îi fac pe oameni să transpira, dar este nevoie de o planificare atentă pentru a construi cursuri echilibrate care să îmbunătățească sănătatea fizică pe termen lung.

Exercițiile fizice pot face mai mult decât construirea mușchilor și a taliei ingenioase. Este o experiență holistică cu capacitatea de a influența corpul, mintea și sufletul. Pentru a vă crește impactul asupra vieții participanților, luați în considerare modul în care le puteți stimula nu doar sănătatea fizică, ci și toate cele 4 dimensiuni ale sănătății.

Cu sărbătorile de grătar din 4 iulie, s-ar putea să vă gândiți cum să adăugați o notă mai sănătoasă la produsele preferate, cum ar fi hamburgeri, cârnați și hot-dogs, salată de cartofi sau chipsuri. Cu doar câteva înlocuiri și adăugiri simple, puteți pregăti un tartinat delicios și sănătos pentru a mulțumi papilele gustative și liniile taliei oaspeților.

Hamburgeri

Hamburgerii sunt un element esențial pentru orice grătar. Deși este posibil să fi cumpărat niște burgeri vegetali pentru oaspeții tăi vegetarieni sau burgeri de curcan pentru cei care își urmăresc grăsimile saturate sau caloriile, încercarea acestei rețete le va oferi tuturor oaspeților gustul delicios al burgerilor la grătar plus câteva porții de legume! Această rețetă a fost creată de medicul pediatru Mary Saph Tanaka și este testată pentru copii (și adulți) cu recenzii strălucitoare.

Hamburgeri „vegetali” 1 lb carne de vită macră sau curcan 2 căni de legume mărunțite (morcovi, dovlecei, ardei), br/> 1/2 cană de fulgi de ovăz nefierți 1 linguriță de sare și piper Chifle pentru hamburger din grâu integral Topping: Salată verde, roșii, ceapă, ciuperci, brânză

Chirtărițe de hamburger: Amestecați legumele, carnea, sare, piper și fulgi de ovăz într-un castron și amestecați. Luați două linguri mari de amestec, rulați într-o bilă și apoi aplatizați pentru a forma o chiflă.

Pune tigaia pe aragaz la foc mediu. Puneți 1 lingură de ulei de măsline în tigaie. Puneți chiftele în tigaie fierbinte și gătiți timp de 5-6 minute pe fiecare parte. Serviți pe chiflă de hamburger cu toppingurile preferate!

Cârnați și Hot Dogs

Cu cârnații și hot-dog-urile care furnizează peste 25% din cantitatea zilnică recomandată de grăsimi saturate, colesterol și sodiu într-o singură legătură, aceste preferate la grătar sunt cu siguranță „uneori alimente” (adică mâncați cu moderație). Reduceți caloriile și grăsimile saturate cu un cârnați de pui la grătar. Multe magazine alimentare și piețe oferă o mare varietate de cârnați de pui – de la picante italienesc la pui cu mere pentru oaspeții care preferă un gust mai dulce, sau o opțiune simplă de cârnați de pui, perfectă pentru a fi încărcate pe toppinguri sănătoase.

Salată de cartofi

Picurând cu maioneză umplută cu grăsime și cu risc ridicat de alterare în soarele fierbinte de vară, salata de cartofi este un aliment de bază din 4 iulie care trebuie înlocuit (dacă nu există niciun alt motiv decât pentru a elimina riscul ca invitații să-și amintească petrecerea ca locul în care au devenit. bolnav violent de otrăvire alimentară). Pentru o nouă întorsătură sănătoasă și delicioasă a preferatului sărbătorilor, încercați să pregătiți Salata de mazăre și cartofi noi.

Porumb pe Cob

Porumbul proaspăt cules este esențial pentru grătar de vară. Pentru cele mai bune rezultate (atât gust, cât și prezentare), porumbul în coajă la grătar. Iată cum:

Aruncă o privire în spatele cojii pentru a verifica vârful de porumb de la magazinul alimentar sau de la piața fermierilor. Alegeți doar porumbul cu rânduri strânse de boabe care sunt plinuțe și par oarecum lăptoase. Coaja ar trebui să aibă o culoare verde strălucitoare și să se potrivească bine în jurul sâmburii.Înmuiați porumbul cu coji în apă timp de aproximativ 15 până la 20 de minute. Scoateți din apă și scuturați excesul de umiditate.Curatati coaja inapoi (dar NU scoateti din stiule) pentru a indeparta mataseaUngeți ușor unt sau întindeți un strat subțire de ulei de măsline și apoi stropiți cu ierburi proaspete preferate, cum ar fi oregano, coriandru sau busuioc.Pune porumbul pe un gratar la foc mediu. Rotiți după cum este necesar pentru a evita carbonizarea. După câteva întoarceri, treceți la căldură indirectă și închideți capacul grătarului. După aproximativ 15 minute, când coaja începe să se desprindă de vârful urechii, scoateți de pe grătar.Adăugați unt sau alte condimente, dacă doriți și bucurați-vă!

O salată pentru măsură bună

Nu este neobișnuit să aveți un fel de salată de salată la un grătar din 4 iulie, dar de multe ori salata este monotonă și neatrăgătoare, sau pur și simplu un castron de salată iceberg fără nutrienți. Adăugați culoare și valoare nutrițională salatei dvs. amestecând o varietate de produse proaspete colorate de vară. O idee este să amestecați împreună spanac proaspăt, roșii cherry, mure, bucăți de nucă și brânză feta. Amestecați vinaigretă de zmeură pentru o salată preferată de vară pe care oaspeții o vor adora.

Băuturi

În plus față de băuturile standard (cum ar fi berea, sifonul, limonada și ceaiul), arată-ți patriotismul și înfrumusețați apa plată cu un ulcior mare și transparent de apă cu gheață, aromat cu felii de pepene roșu aprins și afine. Alternativ, luați în considerare să faceți tăvi pentru cuburi de gheață cu bucăți mici de fructe proaspete colorate.

Pentru mai multe idei pentru o vacanță distractivă și sănătoasă, consultați aceste cinci sfaturi simple din 4 iulie!

Mulți dintre noi le este adesea dificil să planifice mese și gustări sănătoase cu constrângerile de timp obișnuite ale vieții de muncă și de familie. Drept urmare, s-ar putea să ajungem să mâncăm pe fugă prin restaurante cu drive-thru, mese la pachet sau chiar de la un automat de sală de pauză – toate acestea ar putea să nu fie cea mai bună alegere atunci când vine vorba de planificarea meselor sănătoase și echilibrate. !

Cu toate acestea, puteți obține cu ușurință să mâncați alimentele potrivite în cantități adecvate cu câteva strategii simple.

Urmați Regulile MyPlate

Îți amintești de vechea piramidă alimentară? USDA a luat Ghidul dietetic pentru americani și a creat un nou grafic ușor de utilizat, MyPlate, pentru a ne ajuta să gestionăm ce și cât mâncăm. Conceptele cheie sunt:

Aproximativ jumătate din farfurie ar trebui să fie fructe și legume, un sfert ar trebui să fie proteine ​​slabe, iar în zona rămasă ar trebui să fie absorbită de un carbohidrat la alegere.Bucurați-vă de orice mâncare vă place, dar în cantități mai mici.Concentrați-vă pe consumul de lapte fără grăsimi sau cu conținut scăzut de grăsimi (1%) și alte produse lactate.Selectați pâine și cereale integrale, spre deosebire de făină albă sau soiuri cu zahăr. Cerealele integrale durează mai mult să se descompună în organism, ceea ce ajută la prevenirea creșterii prea rapide a nivelului de zahăr din sânge. Pe de altă parte, produsele rafinate din făină albă și cerealele cu zahăr provoacă o creștere rapidă a zahărului din sânge, care este întotdeauna urmată de o scădere la fel de rapidă (sau un accident), lăsându-ne să ne simțim obosiți, înfometați și nervoși.Bea puțin mai multă apă pentru a te ajuta să te simți plin. Apa este un element cheie în menținerea funcționării corecte a corpului, inclusiv în rata metabolică.Atenție la sarea ascunsă. Sarea este un conservant în alimentele procesate și gata preparate. Acestea includ supe, brânzeturi, aperitive congelate/la cutie și mesele de la restaurant. Credeți sau nu, obținem cea mai mare parte din sodiu din aceste surse, spre deosebire de acela pe care îl amestecăm pe alimente.

Înviorează-te

Căutați să vă gestionați greutatea? Încercați aceste strategii simple fie acasă, fie în deplasare.

Obținerea picant: sosurile grele, făcute din brânză sau smântână cu grăsime, chiar au un pumn când vine vorba de calorii și vă pot transforma farfuria de legume bine intenționată într-un dezastru. Urmărește sosuri ușoare, sau poate ierburi aromate și condimente, pentru a adăuga acel gust special mesei tale.Reguli pentru supă: Supele sunt de obicei o alegere bună și vă pot umple cu puține calorii. Îndreptați-vă spre cele pe bază de bulion, cu multe legume, spre deosebire de supe pe bază de cremă, care au puține legume. Supele care conțin fasole sau linte sunt opțiuni grozave, de asemenea, pentru a vă crește aportul de fibre și pentru a vă ajuta să vă simțiți plini.Nu mâncați totul: a lăsa ceva în urmă este o provocare pentru majoritatea și cu siguranță necesită practică. Mulți dintre noi își amintesc că am fost certați în copilărie pentru că nu ne curățau farfuriile și tiparele noastre de alimentație sunt în mare parte determinate de obișnuință. Și la fel ca orice obicei, ruperea lui necesită timp și efort constant. Dacă te afli într-un restaurant, să ceri geanta de dus la începutul mesei este o idee grozavă. Pur și simplu împărțiți jumătate pentru locul dvs. și puneți restul în pungă. Acest lucru vă asigură că mâncați doar jumătate din masa inițială și vă oferă o porție de mărime adecvată pentru o masă în altă zi.Mâncați-vă legumele: alegeți legumele care sunt aburite și asezonate cu lămâie, ierburi sau condimente. Cât despre salate, pe lângă brânză, majoritatea caloriilor tale sunt în dressing. Puteți avea totuși dressing-ul, dar cereți-l în lateral și înmuiați fiecare mușcătură, în loc să turnați deasupra.Finisajul mare: Pentru desertul tău, încearcă să selectezi ceva care poate fi însoțit de fructe, cum ar fi iaurt înghețat fără grăsimi sau înghețată ușoară. Dacă trebuie să aveți acel tort vulcan de ciocolată, aceasta este o oportunitate ideală de a împărtăși cu prietenii pentru a vă bucura de răsfăț la o fracțiune din calorii.

Ținând cont de unele dintre aceste strategii, va deveni ușor să mergeți pe drumul cel bun cu o alimentație mai sănătoasă.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies